U bent hier: Home  »  Nieuws

Nieuws

16 juli 2018 | Werkzaamheden Openluchtmuseum

Ben je benieuwd wat wij hebben gebouwd bij het Openluchtmuseum? Kijk dan onderstaand filmpje.


28 September | Vacature: Gezocht Allround Timmerman

Wij zijn op zoek naar een Allround Timmerman in bezit van een rijbewijs B en E, VCA Certificaat. Reacties van uitzendbureaus en zzp-ers zijn niet gewenst.


2 November | Winterschilder bij Chris Liet B.V.!

Wij geven een korting van € 50,00 per man per dag!! Wilt u er deze winter nog kleurrijk bijzitten dan is deze actie misschien iets voor u? Voor meer informatie en voorwaarden kunt u contact opnemen met Roland Simonse 06-51815846.


30 November | Rhedense Energiebouwers

Er is in de gemeente Rheden een initiatief gestart, waar wij ook aan deelnemen, dat heet REB (Rhedense Energiebouwers). Voor meer informatie zie website www.energiebouwers.nl


9 Juni | Storingsdienst

Voor spoedeisende zaken zijn wij bereikbaar via de antwoordservice op ons algemene telefoonnummer 026-4952989.


8 Mei | De tijd begint te dringen………………

Het 6 % B.T.W. tarief op arbeid loopt nog tot 1 juli 2015.

Let op: het werk dient wel afgerond te zijn voor 1 juli 2015

Wanneer u nog wilt profiteren van dit belastingvoordeel, vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de renovatie of verbouwing van uw woning. U kunt ons bereiken via tel.nr. 026-4952989, via mail: info@chrisliet.nl of via het contactformulier op deze site.


5 Mei | Aanpassingen van woningen

De laatste maanden krijgt Chris Liet steeds meer aanvragen om mee te denken over aanpassingen van woningen waarin samengestelde gezinnen een nieuwe start willen maken.

Een van de twee woningen is gelukkig verkocht, omdat er weer meer beweging in de woningmarkt is ontstaan. Eindelijk zijn de lang gekoesterde plannen om samen een nieuwe start te maken weer haalbaar.

Waar gaat het vaak over als twee gezinnen in een nieuwe samenstelling gaan leven en wonen ? Chris Liet merkt dat doordachte ruimtelijke indelingen, een goede en functionele badkamer, 3 tot 4 slaapkamers en ook nog een geschikte plek om thuis te kunnen werken hoog op het verlanglijstje staan. Dit moet allemaal te realiseren zijn zonder dat daar te grote bouwkundige ingrepen en dus hoge kosten aan vooraf gaan. Eventuele esthetische aanpassingen worden het liefst op een later tijdstip gedaan. Het is belangrijk dat de woning eerst maar weer geschikt is als nieuwe thuisbasis.

Aan de bestaande badkamer is soms een wat meer ingrijpende aanpassing noodzakelijk. De bestaande sanitaire voorzieningen voldoen niet meer aan de nieuwe eisen die samenhangen met het aantal gebruikers en de verwachte piekbelasting in de ochtend. Gelukkig zijn er momenteel veel en betaalbare oplossingen om bestaande badkamers snel om te vormen tot een mooie en duurzame natte ruimtes.

Voor de woonkamer als centrale plek binnen het huis zijn er legio mogelijkheden. Zo kan de bestaande indeling met wanden en de verbinding met de keuken bekeken worden of er slimme ruimtelijke oplossingen zijn. Op hetzelfde aantal vierkante meters is er vaak toch een uitbreiding van de leefruimte mogelijk. Met een bijna architectonische blik wordt er gekeken naar aanpassingen die de ruimtelijke beleving vergroten. Zelfs een nieuwe aanbouw in de vorm van een serre zijn door nieuwe bouwmethodes betaalbaar te realiseren. Ook het aantal slaapkamers van twee naar drie of vier brengen heeft alles te maken met een uitgekiende plaatsing van de wanden en daglicht toetreding.

Bij alles wat Chris Liet onderneemt, staat een goede inventarisatie van de wensen van de nieuwe bewoners centraal. Daarna wordt er gekeken hoe deze wensen op de best mogelijke manier vertaald kunnen worden binnen het beschikbare budget. Voorafgaand aan een verbouwing is er altijd een heldere opgave van de investeringen en een strak planningsoverzicht van de werkzaamheden. Chris Liet wil namelijk haar opdrachtgevers alleen maar aangenaam verrassen met een schitterend eindresultaat.