Actie & Nieuws

MACHINAAL TIMMERWERK

Chris Liet levert maatwerk in alles wat wij doen. Alles wat wij nodig hebben voor de verbouwing van uw huis op het gebied van hout, komt voort uit machinaal timmerwerk. Van kozijn, tot voordeur, schuifpui of iets anders van hout dat u door ons wilt laten maken.

Wij leveren alles tegen marktconforme prijzen. Het wordt gemaakt in onze werkplaats waar wij gebruik maken van het modernste apparatuur waardoor wij onze producten kwalitatief goed afleveren.

Het hout dat wij gebruiken voor onze opdrachten is van goede kwaliteit. Indien er bij het product glas hoort, zoals bij een kozijn, raam en deur, kunnen wij dit ook voor u regelen. Hier leest u meer over onze glasservice.

Wanneer wij van u een opdracht krijgen voor machinaal timmerwerk, denken wij zo veel mogelijk met u mee. Wij denken in mogelijkheden en geven advies zodat u tevreden zult zijn over het eindresultaat. Wilt u meer informatie over ons machinaal timmerwerk en de mogelijkheden die wij u bieden, dan horen wij dit graag!

Voor informatie en/of een vrijblijvende afspraak, kunt u het contactformulier invullen.

Wij houden ons bezig met onderhoud, verbouw, renovatie en overige werkzaamheden van bedrijfsgebouwen, winkelpanden en woningen.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image