Energiebouwers Rheden

Energiebouwers Rheden

Er is in de gemeente Rheden een initiatief gestart, waar wij ook aan deelnemen, dat heet REB (Rhedense Energiebouwers).

SLIM VERBOUWEN = COMFORTABEL WONEN!

Energiebesparen is 'hot'. Iedereen wil thuis wel een lagere energierekening. Maar..hoe begint u met besparen? Met welke aanpassingen bespaart u thuis het meest? En welke betrouwbare leverancier kan deze aanpassingen uitvoeren? Allemaal vragen die de drempel om energie te besparen verhogen.

Gelukkig kan REB u helpen. De REB-aannemers en installateurs snappen dat u met zo weinig mogelijk rompslomp zoveel mogelijk wilt besparen. En dat u graag energiezuinig woont, maar niet ten koste van uw comfort. De Rhedense Energie Bouwers (REB) leveren dan ook de beste totaaloplossingen op het gebied van zorgeloos wonen. Door hun samenwerking met gemeente Rheden weten de REB-partners ook alles over mogelijke subsidies en wet- en regelgeving. Wist u dat u ook samen met uw buren een offerte kunt aanvragen bij REB? Daar kunt u in veel gevallen beide uw voordeel mee doen!

Wilt u verbouwen en besparen, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Neem dan eens contact op met onze adviseurs. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies.

Voor meer informatie zie website www.energiebouwers.nl